Hírlevél feliratkozási feltételek

Jelen használati feltételek elfogadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a(z) Euroglobe Kft az Ön e-mail címét saját hírlevél kiküldése céljából felhasználja.

A hírlevélre kizárólag 18. életévét betöltött, törvények szerint nagykorúnak számító személy iratkozhat fel.

Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük, és leiratkozás esetén azonnal töröljük! Harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki.

A feliratkozó kijelenti, hogy a hírleveleket Ő kéri, valamint vállalja, hogy a hírlevelet nem helyezi el spam-listákon. Ha a felhasználó a megrendelt hírlevelet lemondás helyett un. spamlistára helyezi, és ezzel a hírlevél kibocsátójának kárt okoz, úgy a kibocsátó fenntartja magának a jogot, hogy a mindenkori törvények előírásait figyelembe véve polgári pert kezdeményezzen a rosszindulatúan kárt okozóval szemben.

Amennyiben a későbbiek folyamán úgy dönt, hogy nem kívánja tovább kapni a hírlevelet, minden hírlevél alján talál egy leiratkozási linket, amelyre kattintva lemondhatja a feliratkozást.

A felhasználó a hírlevél lemondása okán a kibocsátó részéről hátrányos megkülönböztetésben nem részesül.

A kibocsátó nem marasztalható el, ha a hírlevélre történő feliratkozás a regisztrált előfizetőtől függetlenül, harmadik személy tevékenysége nyomán valósult meg. A kibocsátó nem vállal felelősséget a hírlevél tartalma, vagy küldésének technikai aspektusai miatt, valamint az előfizetőnél jelentkező esetleges károkért sem!

2019. július 16.